Utvikling av ERP for Hatteland
Vår klient Hatteland hadde behov for en langsiktig partner til å utbedre og moderisere ERP-systemet RamBase; et system designet for bruk av industier preget at tung produksjon, distribusjon samt auksjonering.
TMS med kundeportal for GTS
En kundeportal for GTS sitt Transport Management System (TMS) gir kundene tilgang til både tjenestene og kundespesifikk informasjon de har behov for gjennom en dedikert nett- eller mobilapplikasjon. Dette gjør at kundene kan spore og administrere sine egne ordre og produkter enkelt og raskt. Resultatet er høyere kundetilfredshet, redusert risiko for feilinformasjon og færre kostbare forsinkelser.
Nettplattform for The Well Spa
Vår klient ba oss om å delta i utformingen og utviklingen av deres online bestillingsløsning for deres nybygde hotell. Vi hjalp også virksomheten med å bestemme seg for den beste teknologien som tilfredsstilte deres behov og sikret den beste ytelsen.
Røde Kors CBS Plattform
Vi samarbeidet med organisasjonen Norges Røde Kors om å lage en plattform for et samfunnsbasert helseovervåkningsprogram, Community Based Surveilance (CBS), som et program for systematisk deteksjon og rapportering av helserelaterte hendelser i, av og med betydning for befolkningen. Programmet muliggjør tidligere varsling av utbrudd og nødvendige tiltak, og muliggjorde den tidlige oppdagelsen av det første koronatilfellet i Somaliland..
Komplett
I dette prosjektet ble vi engasjert for å opprette, utvide og vedlikeholde nettbutikkene til Komplett Group, i samarbeid med deres interne utviklingsteam i Oslo og Sandefjord. Vi leverte også forretningsverktøy for å støtte kundens interne team.
Greenpool: Markedsplass for El-bilutleie
I en tid med økende fokus på miljø og bærekraft, vokser også markedsmulighetene for å ta i bruk ny teknologi og nye forretningsmodeller. Greenpool grep muligheten og bestemte seg for å tilby en digital markedsplass som muliggjør utleie av el-biler fra både private og profesjonelle aktører til forsikringsselskaper og verksteder som trenger leiebiler for sine kunder.