Økonomitjenester

Felles økonomisenter

I Fabres, kombinerer vi vår kunnskap og erfaring med norsk næringsliv med polsk effektivitet. Vårt felles økonomisenter tilbyr skreddersydde økonomitjenester som er designet for å forenkle og forbedre dine forretningsoperasjoner. Med et team som snakker flytende norsk, sikrer vi en sømløs tilknytning til dine økonomiske behov.

Våre tjenester:

Håndtering av fakturaer: Vi tar oss av hele fakturaprosessen, fra registrering til godkjenning, og sørger for at hver faktura blir behandlet korrekt og effektivt, enten det gjelder merverdiavgift eller kontoplassering.

Periodiske økonomioppgaver: Regelbundne oppgaver som opprettelse av bankutskrifter og månedlig avslutning og rapportering håndteres med omsorg og nøyaktighet.

MVA-deklarasjon: Vi gjør prosessen med MVA-deklarasjon mindre komplisert og mer håndterbar, og sikrer at alt er korrekt og i samsvar med gjeldende regelverk.

Tolldeklarasjon

Vi tar oss av prosessen med toll-deklarasjon av varer fra utlandet slik at prosessen foregår sømløst og at varere når mottaker til rett tid. Vi har full oversikt over avgifter, lisensrettigheter, provisjoner og fritak. Vi ordner også med beregning av MVA og dokumentasjon til offentlige myndigheter og dine interne systemer.

Leverandørkommunikasjon: Vi fungerer som et bindeledd mellom din bedrift og leverandørene, og tar hånd om alle spørsmål og betalinger knyttet til fakturaer på en profesjonell og effektiv måte.

Administrasjon av ansatteutgifter: Vi tar oss av betalingene for dine ansattes innkjøp, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten.

Kredittsjekk og risikostyring: Vår kredittsjekktjeneste sikrer økonomisk trygghet ved å gjennomføre manuelle sjekker av nye kunder, både i B2C- og B2B-segmentet. For B2B, inkluderer dette en grundig vurdering av kundens kredittgrense og en spesiell oppmerksomhet mot svindelforsøk. Vi kommuniserer tett med kredittpartnere og håndterer tapsføring av fordringer effektivt. Vår prosess omfatter også sjekking av ordrelister for å identifisere svindel, og vi sørger for proaktiv kommunikasjon med kunder rundt fakturaer, godkjenninger, og inkassosaker.