Ekspander din bemanning

La oss ta en prat!

Dedikerte ressurser etter ditt behov


Våre autonome, prosessdrevne medarbeidere har lang erfaring med å jobbe i utviklingsprosjekter og komplekse løsnigner. Våre ansatte drives av å lære ny teknologi, og tar gjerne en utfordringer.

En av våre samhandlingsmodeller handler om å danne unike Fabres-teams med den kompetanse og profil etter din virksomhets behov.

Dyktige utviklere er ofte vanskelig å tå tak i og å holde på. I Fabres er vi kjent for å ha et sterk fagmiljø, dyktige medarbeidere og en god atmosfære. La oss rekruttere flere mennesker dedikert til å drive din forretning dit du vil, på en effektiv og bærekraftig måte.

Vi jobber mer enn gjerne på lag med deres uviklere, som en del av deres virksomhet mot dine mål. Selv bidrar din forretning akkurat så mye dere selv ønsker.

For hvem?

For hvem?

Omskrivning av kildekode

Behov for modernisering eller omskrivning av kildekoden i din software? Vi kan hjelpe deg. Våre ingeniører og testere innehar både kompetanse innen det nyeste av teknologi så vel som utmerket forretningsforståelse slik at vi kan bistå i utvikling og fremtidssikring av din software.

Utdatert programmeringsspråk? Utfordring akseptert!
Vanskeligheter med å forstå opprinnelig kode og funskjonalitet? Vi hjelper deg!
Andre IT utfordringer? Snakk med oss!

Se våre kunders feedback her.

La oss ta en prat!

Produktutvikling

Har du behov for en spesialist? Hos Fabres har vi utelukkende høyt kvalifiserte senior ressurser på teamet (30+år) med domene kunnskap og omfattende tech stack erfaring. Våre medarbeidere står klare for å sette seg inn i din virksomhets behov, enten det er for et kortvarig eller langvarig utviklingsprosjekt.

Nyoppstartet med en tech idé, men du vet ikke hvordan? Vi hjelper deg.
Behov for flere ressurser for å sikre dine tidsfrister? La oss bli en del av ditt team.
Trenger du unik kompetanse? Ta kontakt!

La oss ta en prat!

Supportering ved behov

Er ditt kjerneteam for opptatte til å kunne håndtere nye hendelser fort nok? Uansett hvor komplekse eller intense dine prosjekter måtte være, vil våre ingeniører være glade for å kunne hjelpe til. Vi tilby Tier 2 app support når dette måtte være nødvendig, og tilby vår kompetanse når du måtte trenge det. Med andre ord; vi kan jobbe for deg når som helst.

La oss ta en prat!