Business Intelligence

Analyser av din e-commerce og retail data

La oss ta en prat!

Business Intelligence

Maksimer forretningsverdien av din data Business Intelligence (BI) er et forretningsområde som går ut på hvordan å produsere, samle, forenkle, strukturere og analysere store megder med handlingsbare data. Svært ofte blir selsaper fristet til å anskaffe mer og mer avansert verktøy med lovnad om økte marginer. Dessverre ser vi ofte at slike verktøy, ofte grunnet halvhjertet implementering og manglende forretningsforståelse, ikke gir forretningen de fordelene man burde ha hatt ved riktig bruk av en god BI løsning. Derfor har vi i Fabres bestemt oss for å hjelpe til med å skille klinten fra hveten for å maksimere ditt utbytte av din data. Sammen med våre BI eksperter kan du oppnå smartere lagerstyring, mer nøyaktig prisfastsetting, avanserte salgsprognoser og forbedrettilslagsprosent på nysalgs muligheter for din virksomhet.

Fabres BI:

Fabres BI:

for e-Commerce & Retail

Erfaring med egenutviklede e-Commerce løsninger Fabres BI team har lang erfaring med utvikling av rapporter for ulike virksomheter. Industrispesifikk kompentase kombinert med god tilgang til BI talenter gjør Fabres til et smart valg.

La oss ta en prat!

BI Support & Revisjons tjenester

Gjennomfør omfattende analyser Igjennom analyse av våre kunders nårværende BI adapsjon,, samt Fabres fleksible tilnærming, kan vi være din rådgiver når det kommer til å foreslå tilpasning for å generere den dataen du trenger i dine rapporter.

La oss ta en prat!

Teknologi

Google Analytics

Tableau Server

Microsoft Power BI

QlikView