BI & Data Science

Skap verdi på bakgrunn av din virksomhets data.

La oss ta en prat!

Vi kan Business Analytics.

Maksimer forretningsverdien av din data For å ta bedre avgjørelser, identifisere potensielle problemer og drive lønnsomt, trenger du metoder og verktøy for å gjøre dataene dine om til praktisk innsikt. Vet du for eksempel hvilke varer eller tjenester du har best fortjeneste på? Har du god oversikt over likviditeten din? Ved å strukturere og samle data på ett sted kan man benytte moderne teknologi for å øke verdien av dataen. Vi hjelper din virksomhet med å forstå historiske data slik også mene noe om fremtiden.

Sammen med våre Business Analytics eksperter kan du oppnå smartere lagerstyring, mer nøyaktig prisfastsetting, avanserte salgsprognoser og forbedret tilslagsprosent på nysalgsmuligheter for din virksomhet. Fabres kan være din partner for å skape faktisk verdi ut av Business Intelligence, Artificial Intelligence, maskinlæring og Data Science.

Fabres Analytics

Fabres Analytics

e-Commerce & Varehandel

Erfaring med e-Commerce Fabres har lang erfaring med utvikling av verdifulle rapporter for varehandelsnæringen. Industrispesifikk kompetanse kombinert med god tilgang på analytics talenter gjør Fabres til et smart valg for din virksomhet.

La oss ta en prat!

Data Science

Analyse av Big Data Våre Data Scientists utvikler modeller for å analysere store datasett. Vi hjelper deg identifisere relevante problemstillinger, strukturerer informasjon, lager løsninger og kommuniserer funn på en enkel og lett forståelig måte, slik at din virksomhet kan nå til nye nivåer. Bli kjent med din virksomhet igjennom et Big Data perspektiv.

La oss ta en prat!

Revisjon & Support

Omfattende analyser Igjennom analyse av våre kunders nåværende BI adapsjon, kan Fabres være din rådgiver for enklere generering av komplekse og simple rapporter som gir verdi for din virksomhet.

La oss ta en prat!

Prosesseffektivitet

Få ting til å skje! Fabres kan hjelpe deg med evaluering av dine forretningsprosesser, og i samarbeid med dine medarbeidere definere mål og KPI'er for en bedre arbeidshverdag. Etter nøye undersøkelser, utarbeider vi en plan for redesign av virksomhetens prosesser samt assisterer deg i implementering av disse. Bli mer effektiv med Fabres!

La oss ta en prat!

Teknologi

Google Analytics

Tableau Server

Microsoft Power BI

QlikView