QA & Testing

QA & Testing

Test alltid for kontinuerlig forbedring Overlevering av kvalitetsvurderinger (QA) til Fabres vil forbedre kvaliteten på deres programvare, samtidig som du reduserer kostnadene, sparer utviklingstid og maksimerer investeringsavkastningen (ROI).
Vi tilbyr testing som en integrert del av programvareutviklingssyklusen, eller uavhengig testing av applikasjoner og hele IT-systemer. Våre tjenester innen testing inkluderer funksjonalitet, brukervennlighet, sikkerhet, ytelse og kompatibilitet.

Hva vi gjør

Vi leverer omfattende programvaretjenester som effektiviserer deres virksomhet og gjør Deres kunder mer tilfredse. Alt fra mobil apper til ecommerce og komplekse skyløsningssystemer.

Azure

Azure

Sky Arkitektur

Vi kan hjelpe deg bygge eller integrere Deres offentlige sky applikasjoner med det eksisterende IT miljøet ved å bruke Microsofts skyplattform Azure. Microsoft Azure tilbyr on-demand «sky hosting», databehandling og lagring, for å skalere og administrere webapplikasjoner i Microsofts Azure datasentre.

DevOps

DevOps

Tjenester

Våre DevOps-tjenester vil guide deg på din vei mot å transformere programvareutviklingens livssyklus. Bruk den velprøvde Fabres-metoden, for å bryte ned organisasjonssiloene, automatisere programvaretesting, effektivisere programvareutgivelsesadministrasjonen og drive smidighet, samtidig som du eliminerer flaskehalsene ved sekvensiell utvikling.

UX

UX

Design av
brukeropplevelser

Uten en førsteklasses brukeropplevelse, vil du aldri skille deg ut i mengden. Våre designere kan hjelpe deg med interaksjonsdesign, grafiskdesign og brukeropplevelser slik at dine kunder kommer tilbake. Vi designer med tanke på holistiske kundeopplevelser som både er visuelt innbydende og selger bra.

e-Com

e-Com

Nett handel

Vi støtter våre kunder gjennom hele e-handelsprosessen og bryr oss om at våre kunder skal lykkes med deres satsinger. Vi har laget flere vellykkede e-handelsløsninger, alt fra innledende rådgivning, til strategi og prosessdesign, til teknisk og implementering og integrasjon med eksisterende IT-infrastruktur. Vi lager løsninger basert på B2C- og B2B-modeller og jobber med plattformer som episerver, SAP Hybris, Shopify og Magento.

Dynamics

ERP

MS Dynamics 365

Trenger du en integrert løsning for å ta hele virksomheten din til neste effektivitetsnivå? Du kan stole på Fabres-teamet. Vi kan hjelpe deg med å forstå og omfavne innvirkningen på virksomheten og IT, basert på dine prioriteringer. Vi kan også organisere workshops og planer for å detaljere og å begrunne strategien din for Dynamics 365 med evaluering av forretningsscenarier, målarkitektur, transformasjonskart, implementeringsstrategi og business case.

QA

QA

Kvalitetssikring

QA er nøkkelen for å lage programvare av høy kvalitet og samtidig redusere kostnader og utviklingstid, i tillegg til å maksimere avkastningen fra nyutviklede IT-løsninger. Fabres tilbyr testing som en del av programvareutviklingen, eller som en frittstående tjeneste for en enkelt applikasjon, eller hele IT-systemet. Vårt spekter av testingstjenester er basert på fem hjørnesteiner: funksjonalitet, brukervennlighet, sikkerhet, ytelse og kompabilitetstesting.

Våre nøkkelkompetanser

⦁ Testing av brukervennlighet – vi tenker på brukerne dine og hvordan de skal
samhandle med programvaren din. Vår uttømmende analyse identifiserer potensielle
feil, forvirrende design og brister i ytelsen.


⦁ Sikkerhetstesting – Vi kjører en omfattende vurdering av programvaren din for å identifisere mulige sårbarheter, gi kritiske anbefalinger og dramatisk forbedre applikasjonens sikkerhet.


⦁ Ytelsestesting – Om du ønsker at programvaren din skal være skalerbar i fremtiden, må du sørge for at den takler belastningene. Eksperter Fabres vil teste hvor mye trafikk applikasjonen din håndterer, og finner ut hva som bremser den.


⦁ Kompatibilitetstesting – Våre QA-eksperter vil teste applikasjonens fulle kompatibilitet med forskjellige nettlesere, databaser, maskinvare, serverinfrastrukturer, oppløsningsskjermer og utstyr.

Vår teknologibunke

Designet for kontinuerlig
belastningstesting. Integreres med
utviklingens fremdrift.

Åpen kilde automatisert testing suite for web apper på tvers av forskjellige nettlesere og plattformer.

En enkel måte
å sette opp et CI- og CD-miljø
for flere språk og kildekodelagre.

Designet for å gjøre det lettere å lage, distribuere og kjøre applikasjoner ved å bruke containere.

Neste generasjons
WebDriver test rammeverk
for node.js

Insights Vis alle artikler

4 steps to choose BI tool

Les mer

Dette må du vite om CSS 3D

Les mer

Do I need Business Intelligence?

Les mer

How to improve the defect management process?

Les mer

10 hints for keeping your project well documented

Les mer

The IT Revolution is upon us!

Les mer