Frontend

Frontend

Raske & intuitive brukergrensesnitt I Fabres tilbyr vi ressurser med høy senioritet for utvikling av frontend som garanterer optimal brukervennlighet og intuitive brukergrensesnitt (UI’s). Vi benytter moderne plattformer og verktøy, samt beste praksis for hvordan å etablere gode prosesser hos våre kunder. Vi er spesialister på gode integrasjoner med backend løsninger og tredjepartsapplikasjoner, og jobber tett i samarbeid med UI / UX-designere for å sikre at dine sluttbrukere får den beste visuelle brukeropplevelsen.

Hva vi gjør

Vi utvikler brukersentrerte brukergrensesnitt til din programvare. Våre frontend utviklere har bred og solid erfaring med alt fra mobile applikasjoner til netthandel og bespoke software.

e-Com

e-Com

e-Commerce

Vi støtter våre kunder gjennom hele e-handelsprosessen og bryr oss om at våre kunder skal lykkes med deres satsinger. Vi har laget flere vellykkede e-handelsløsninger, og bidratt inn mot alt fra innledende rådgivning, strategi & prosessdesign, til teknisk implementering. Vi har erfaring med e-handelsløsninger for både B2B og B2C markeder for leveranse av bespoke e-com samt videreutvikling av applikasjoner knyttet mot eksisterende e-commerce platformer basret på Microsoft teknologi.

UX

UX

Design av
brukeropplevelser

I våre team jobber vi alltid med aktiv brukersentrert systemutvikling. Vi forstår kompleksiteten og viktigheten av en god brukeropplevelse for å lykkes med dine utviklingsprosjekter. Derfor har vi både våre egne UX designere samt lokale partnere som sikrer god interaksjonsdesign, grafisk design samt generering av brukerhistorier. Vi designer med tanke på holistiske bruker- og kundeopplevelser som både er visuelt innbydende og som sørger for å ta kunden igjennom kundereisen fra A til Å.

QA

QA

Testing

Hos Fabres tar vi testing og kvalitetssikring av våre leveranser på alvor. Vi mener at QA og gode prosesser for testing er en kritisk suksessfaktor for å sikre gode opplevelser for dine brukere ved lansering samt jevnt over sikre en høy kvalitet i alle utviklingssteg. Vi erfarer at våre kunder både minimerer risiko og reduserer kostnader gjennom implementering av gode test regimer. Vi tilbyr både utvikling av automatiserte test scripts eller ressurser for manuell testing, med fokus på funksjonalitet, brukervennlighet, sikkerhet, ytelse og kompabilitet, enten som en frittstående tjeneste for en enkelt applikasjon, eller for våre kunders totale systemlandskap.

DevOps

DevOps

DevOps

Her i Fabres har vi lang erfaring med systemutvikling. Vi hjelper våre kunder med å optimalisere og prosesseffektivisere deres utviklingsrosesser e basert på våre utprøvde modeller for både små, mellomstore og større virksomheter. Vi hjelper med å bryte ned organisasjons-siloene, automatisere testing, effektivisere administrasjon for raskere implementering og lansering av ferdig produkt, samt rådgi for hvordan å drive med agil utvikling. Vi har også naturligvis bred erfaring med å arbeide i distribuerte team, og deler gjerne vår kompetanse for hvordan å lykkes med nearshoring i din virksomhet.

Azure & AWS

Azure

Cloud

Vi innehar ekspertise innen cloud arkitektur og moderne infrastruktur. Vi kan hjelpe din virksomhet med etablering av grunnstruktur for utvikling av dine apllikasjoner samt bygge videre på og integrere disse med eksisterende systemlandskap. Vi har ekspertise innenfor Microsoft Azure og god erfaring med AWS som begge er solide skyleverandør som tilbyr både IaaS, SaaS og PaaS tjeneser. La oss hjelpe deg med å ta dine skytjenester aktivt i bruk.

Vår nøkkelkompetanse

⦁ Frontend-webutvikling inkludert store, komplekse nettsteder


⦁ Omfattende kunnskap om HTML / CSS / JavaScript (hovedsakelig HTML5, CSS3 og vanilla

JavaScript6).


⦁ Erfaring med bruk av frontend-verktøy og CSS-forprosessorer (SASS).


⦁ Koble backend-systemer / API-grensesnitt til frontenden.


⦁ Konfigurasjon og utvikling av sider og sidemaler, komponenter, e-postmaler og lokalisering.


⦁ Integrering av statiske, video- og HTML-ressurser for en rekke online og offline plattformer, inkludert sosiale medier, visningsannonsering, nettsteder og mobilapper.

Vår Tech Stack

HTML 5 + CSS 3
Standard kombinasjonen for å lage og style dagens moderne nettsteder.

HTML 5 + CSS 3
Standard kombinasjonen for å lage og style dagens moderne nettsteder.

Et open source JavaScript-rammeverk for å bygge brukergrensesnitt og én side applikasjoner.

React + Redux
Det offisielle Redux UI bindingsbiblioteket for React.

Et open-source rammeverk
for å bygge mobil og desktop
webapplikasjoner.

Insights Vis alle artikler

Data Science – what is it and why do you need it?

Les mer

Custom software solutions for logistics

Les mer

Process efficiency

Les mer

On-premise vs cloud

Les mer

Chocolatey – redningen er her!

Les mer

MS Dynamics 365 vs SAP S4\HANA

Les mer

4 steps to choose BI tool

Les mer

Dette må du vite om CSS 3D

Les mer

Agile Teams

Les mer

Do I need Business Intelligence?

Les mer

How to improve the defect management process?

Les mer

10 hints for keeping your project well documented

Les mer

The IT Revolution is upon us!

Les mer