Utvikling av nett aplikasjoner

Smidige programvareteam som bygger brukersentrerte nett applikasjoner

Let’s talk

Bygg din neste Nett applikasjon med Fabres

Ende-til-ende utvikling og integrasjon Vi kan bygge webapplikasjoner høy ytelse og optimaliserte brukergrensesnitt (UX), som dine brukere kan få tilgang til fra hvor som helst, på hvilken som helst enhet, uten å måtte laste ned eller installere noe. Vi fokuserer på produktivitet, effektivitet og skalerbarhet, slik at du kan integrere appen din med eksisterende programvare, og utvide den med nye funksjoner og nye brukere i fremtiden.

Vår kompetanse

Vår kompetanse

Utvikling av mobilapplikasjoner

Apper for alle typer mobile enheter Våre utviklere kan bygge brukervennlige, funksjonsrike mobilapper for alle de populære operativsystemene. Vi bruker de nyeste teknologiene og utfører både klient- og serversideprogrammering. Vi har fokus på brukervennlighet og høy ytelse for å oppmuntre til bred adopsjon på brukernes mobile enheter.

Let’s talk

Front end

Responsive og attraktive brukergrensesnitt Front enden (Front-end) av web appen din er hvordan kundene dine opplever og samhandler med appen din. Vi kan lage interaktive funksjoner og verktøy for din nettbutikk, mobile nettsteder eller kvalitetssikre, optimalisere og feilfrie dine systemer, slik at de klarer å håndtere store trafikkmengder. Våre UX / UI-eksperter sørger for at butikken eller nettstedet ditt ikke bare ser bra ut, men også gir en utmerket kundeopplevelse.

Let’s talk

Back end

Moderne, skalerbare back-end systemer for appene dine Baksiden av nettstedet ditt (Back-end), er det som skjer bak kulissene for å få det hele til å fungere. Vi sørger for at programvaren håndterer data og behandler brukerforespørsler raskt og effektivt. Våre nettbutikkmotorer og back-end systemer er stabile og kommuniserer sømløst med fronten av nettstedet eller appen din.

Let’s talk

Integrering

Appene og systemene dine, bør fungere sammen For å få mest mulig ut av din programvare, trenger du apper og systemer som kommuniserer med hverandre og som sømløst kobler til de andre forretningsverktøyene. All programvaren vi i Fabres bygger er laget for å fungere i ditt eksisterende miljø og kunne integreres med ny programvare i fremtiden. Vi kan også gjøre arbeide med å integrere appene du allerede bruker, for eksempel e-handelssystemet ditt med SAP ERP-systemet og mer.

Let’s talk

Vår tilnærming

01
Identifisering

02
Definering

03
Design og utvikling

04
Evaluering, læring,
og optimalisering

05
Vår måte

Identifisering

Vi starter med å få så mye innsikt som mulig for å identifisere prosjektets mål, brukergrupper og brukerbehov. Vi sørger for at alle teammedlemmene, både fra din og vår organisasjon, deler en felles forståelse av prosjektets mål og arbeidsomfang.

Definering

Vi foreslår en workshop for å gå gjennom alle kravene i detalj. Etter grundig gjennomgang og en tydelig kommunikasjonsflyt, vil vi være enige om prioriteringene og om hvordan vi skal bygge en løsning som oppfyller dine behov og mål i en angitt tidsramme.

Design og utvikling

Vi begynner å lage designet basert på brukerundersøkelser, funksjonskrav og forretningsmessige mål. Vi dokumenterer kravene med en kombinasjon av designskisser, brukerhistorier og akseptkriterier. Vi lager deretter backloggen, planlegger arbeidet, utvikler og tester funksjonaliteten i sprinter.

Evaluering, læring,
og optimalisering

Når det er mulig, tester og evaluerer vi designet av systemet med virkelige brukere før utviklingen starter, - med designskisser på papir eller prototyper. Involveringen av brukere planlegger vi sammen, allerede i den innledende fasen. Vårt mantra er "Test tidlig, test ofte", og vi tror de beste løsningene skapes når kontinuerlige tilbakemeldingssløyfer er etablert.

Vår måte

Vår måte å designe og utvikle programvare på, er basert på brukersentrisk design og AGILE utvikling. Vi har mange års erfaring med å kjøre prosjekter som følger en iterativ prosess. Når det er mulig, lager vi et minimum levedyktig produkt (MVP) for å få en løsning ut til sluttbrukerne raskt.

Vår teknologibunke

HTML 5 + CSS 3 Standard kombinasjonen for å lage og style dagens moderne nettsteder.

HTML 5 + CSS 3 Standard kombinasjonen for å lage og style dagens moderne nettsteder.

Et open-source rammeverk for å bygge mobil og desktop webapplikasjoner.

React + Redux Det offisielle Redux UI bindingsbiblioteket for React.

Et open source JavaScript-rammeverk for å bygge brukergrensesnitt og én side applikasjoner.

Se casestudie

Kunde historier

Farmasiet online pharmacy

Creating an online pharmacy store supporting the sales of prescription meds across Norway. Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

Nettbutikk for Komplett® Group

Bygge og utvide en av de største nettbutikkene i Norge, Sverige og Danmark. Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

ERP system for Hatteland

Omskriving av et omfattende, skybasert bedriftsressursplanleggingssystem Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

Nettplattform for The Well Spa

Design og utvikling av web plattform for Skandinavias mest populære velværesenter Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

Røde Kors CBS Plattform

Et samfunnsbasert helse overvåkningsprogram, som hjelper helsemyndighetene å handle raskere og redde liv! Read More

Se casestudie