SAP S/4HANA

Integrer forretningsprosessene dine med intelligente ERP-systemer

Let’s talk

Erfarne S/4Hana prosjektgrupper

Smarte kundeopplevelsesløsninger for store virksomheter SAP S/4HANA er en ERP-forretningsserie basert på SAP HANA in-memory database, som lar store selskaper automatisere prosesser, utføre transaksjoner og analysere forretningsdata i sanntid. Med Fabres får du tilgang til kunnskapsrike tekniske og funksjonelle konsulentressurser med uovertruffen erfaring med internasjonale migrasjoner fra klassiske SAP-versjoner til S/4.

Our expertise

Our expertise

SAP C/4HANA

SAPs kombinerte kundeopplevelsesløsninger. SAP C/4HANA er en integrert portefølje av skyløsninger, designet for å modernisere eldre CRM-løsninger hvor fokuset historisk kun har vært salg. Den kombinerer løsninger for å støtte alle frontkontorets forretningsfunksjoner, inkludert markedsføring, handel, salg, kundeservice og beskyttelse av forbrukernes data. Teamet vårt har mange års erfaring med å støtte SAP-produkter med vår ekspertise innen netthandelsteknologier.

Let’s talk

Skydata integrasjon

Konsolidering av data på tvers av organisasjonen. SAP HANA Cloud Integration (HCI) kobler sammen skyene dine og de lokale løsningene. Bortsett fra prosessintegrasjonsmulighetene i sanntid, inneholder den også et dataintegrasjonslag for effektiv og sikker bruk av ETL-oppgaver som flytter data mellom lokale systemer og skyen. SAP-skyplattformintegrasjonen støtter datalagre for flere typer SAP-applikasjoner eller databaser, så vel som SOAP- og REST-nettjenester.

Let’s talk

UI5/Fiori

Brukeropplevelse for SAP-programvare og applikasjoner. tilbyr et sett med forretningsapplikasjoner på områder som godkjenning av arbeidsflyter, økonomiske apper, beregningsapper og mange selvbetjeningsapper. SAP har utviklet sine Fiori Apps basert på brukergrensesnittet UI5. SAP Fiori gir en personlig og rollebasert brukeropplevelse for engasjement i hele virksomheten på tvers av de ulike avdelingene.

Let’s talk

Suksessfaktorer for Human Capital Management (HCM)

Hjelp med å finne og beholde talenter, ved hjelp av programvare. HCM (Human Capital Management) løsninger integrerer programvare som brukes til innkjøp, rekruttering og forvaltning av talent. Det inkluderer verktøy for onboarding, samarbeidsverktøy, Learning Management System (LMS), resultathåndtering, rekrutteringsprogramvare, sporingsprogramvare for søkere, talentforvaltning, etterfølgerplanlegging og HR-analyse.

Let’s talk

Our approach

01
Identifisering

02
Definering

03
Design og utvikling

04
Evaluering, læring, og optimalisering

05
Vår måte

Identifisering

Vi starter med å få så mye innsikt som mulig for å identifisere prosjektets mål, brukergrupper og brukerbehov. Vi sørger for at alle teammedlemmene, både fra din og vår organisasjon, deler en felles forståelse av prosjektets mål og arbeidsomfang.

Definering

Vi foreslår en workshop for å gå gjennom alle kravene i detalj. Etter grundig gjennomgang og en tydelig kommunikasjonsflyt, vil vi være enige om prioriteringene og om hvordan vi skal bygge en løsning som oppfyller dine behov og mål i en angitt tidsramme.

Design og utvikling

Vi begynner å lage designet basert på brukerundersøkelser, funksjonskrav og forretningsmessige mål. Vi dokumenterer kravene med en kombinasjon av designskisser, brukerhistorier og akseptkriterier. Vi lager deretter backloggen, planlegger arbeidet, utvikler og tester funksjonaliteten i sprinter.

Evaluering, læring, og optimalisering

Når det er mulig, tester og evaluerer vi designet av systemet med virkelige brukere før utviklingen starter, - med designskisser på papir eller prototyper. Involveringen av brukere planlegger vi sammen, allerede i den innledende fasen. Vårt mantra er "Test tidlig, test ofte", og vi tror de beste løsningene skapes når kontinuerlige tilbakemeldingssløyfer er etablert.

Vår måte

Vår måte å designe og utvikle programvare på, er basert på brukersentrisk design og AGILE utvikling. Vi har mange års erfaring med å kjøre prosjekter som følger en iterativ prosess. Når det er mulig, lager vi et minimum levedyktig produkt (MVP) for å få en løsning ut til sluttbrukerne raskt.

Vår teknologibunke

Søsken av OpenUI5
(inkludert i pakker som SAP HANA
og SAP Cloud Platform)

Object-oriented,
cross-platform, multi-purpose,
produced by Sun Microsystems.


Runtime-miljøet
for SAP-applikasjoner

High-level Programmeringsspråk
hentet fra de baserte
dataspråkene Java

En komplett skybasert HCM løsning som sørger for administrering av forskjellige HR-funksjoner, som f.eks. menneskers ytelse, virksomhetsstrategi, rekruttering og læringsaktiviteter

Se casestudie

Kunde historier

Farmasiet online pharmacy

Creating an online pharmacy store supporting the sales of prescription meds across Norway. Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

Nettbutikk for Komplett® Group

Bygge og utvide en av de største nettbutikkene i Norge, Sverige og Danmark. Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

ERP system for Hatteland

Omskriving av et omfattende, skybasert bedriftsressursplanleggingssystem Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

Nettplattform for The Well Spa

Design og utvikling av web plattform for Skandinavias mest populære velværesenter Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

Røde Kors CBS Plattform

Et samfunnsbasert helse overvåkningsprogram, som hjelper helsemyndighetene å handle raskere og redde liv! Read More

Se casestudie