MS Dynamics 365

Få suksess med en integrert business cloud

Let’s talk

Microsoft Dynamix 365

Et stort utvalg av funksjoner med fokus på fleksibilitet og tilpasning. Microsoft Dynamix 365 er en ERP-løsning - et sett med intelligente forretningsapplikasjoner som hjelper deg med å drive hele virksomheten din og levere bedre resultater gjennom forutsigbar og datadrevet innsikt. Mer intuitivt enn SAP og flerspråklig. La Fabres-teamet bygge et fleksibelt og brukervennlig system som støtter tilkoblinger mellom ulike ledd i organisasjonen.

Our expertise

Our expertise

Detaljhandel som bransjespesifikt tillegg

Kvalifisert for bransjens behov Takket være erfaringene vi har med e-handelskunder er Fabres i stand til å implementere detaljhandelstillegg sammen med andre elementære ERP-funksjoner, som økonomistyring, supply chain management, procurement og sourcing, business intelligence og rapportering. Alle er vesentlige for virksomheter innenfor detaljhandel.

Let’s talk

Lagerstyring

Effektiv lagerstyring er grunnlaget for hele detaljhandelsbransjen Ordne lageret og inventaret, forbedre sporingsprosessen og den generelle lagerytelsen. Administrer plukking, pakking, mottak og forsendelse av varer samt varelokalisering. Og fremfor alt, takket være Dynamics 365 og Fabres-teamet, forenkle informasjonsflyten mellom alle funksjonelle områder i virksomheten din. Dette er måten å sikre kundenes tilfredshet på.​

Let’s talk

Integrasjon med andre systemer

Problemfri informasjonsflyt mellom systemer Dynamics 365 kan integreres med eksisterende systemer, spesielt med andre Microsoft-produkter. I tillegg, takket være fleksibilitet i funksjonene kan det hende det ikke vil være behov for tredjepartsapper. Vårt Fabres-team kan hjelpe deg med planleggingen og strategien for sikker overgang mellom systemer eller rette opp noens feil.

Let’s talk

Analyse

Det er enkelt å samle inn data, men å analysere all dataen er den virkelige utfordringen Mengder av data lagres hver dag gjennom daglig drift. Nøkkelen til forretningsvekst er å holde oversikt over databasen og evnen til å analysere den. Manuelle regneark kan virke kjente og trygge, men de er tids- og arbeidskrevende, samt feilutsatte. Løsningen er et ERP-system som Dynamics 365. La Fabres-teamet hjelpe deg med å få et mer oversiktlig datasystem. La virksomheten din bli enda bedre.

Let’s talk

Our approach

01
Identifisering

02
Definering

03
Design og utvikling

04
Evaluering, læring, og optimalisering

05
Vår måte

Identifisering

Vi starter med å få så mye innsikt som mulig for å identifisere prosjektets mål, brukergrupper og brukerbehov. Vi sørger for at alle teammedlemmene, både fra din og vår organisasjon, deler en felles forståelse av prosjektets mål og arbeidsomfang.

Definering

Vi foreslår en workshop for å gå gjennom alle kravene i detalj. Etter grundig gjennomgang og en tydelig kommunikasjonsflyt, vil vi være enige om prioriteringene og om hvordan vi skal bygge en løsning som oppfyller dine behov og mål i en angitt tidsramme.

Design og utvikling

Vi begynner å lage designet basert på brukerundersøkelser, funksjonskrav og forretningsmessige mål. Vi dokumenterer kravene med en kombinasjon av designskisser, brukerhistorier og akseptkriterier. Vi lager deretter backloggen, planlegger arbeidet, utvikler og tester funksjonaliteten i sprinter.

Evaluering, læring, og optimalisering

Når det er mulig, tester og evaluerer vi designet av systemet med virkelige brukere før utviklingen starter, - med designskisser på papir eller prototyper. Involveringen av brukere planlegger vi sammen, allerede i den innledende fasen. Vårt mantra er "Test tidlig, test ofte", og vi tror de beste løsningene skapes når kontinuerlige tilbakemeldingssløyfer er etablert.

Vår måte

Vår måte å designe og utvikle programvare på, er basert på brukersentrisk design og AGILE utvikling. Vi har mange års erfaring med å kjøre prosjekter som følger en iterativ prosess. Når det er mulig, lager vi et minimum levedyktig produkt (MVP) for å få en løsning ut til sluttbrukerne raskt.

Vår teknologibunke

Microsofts åpen kildekode rammeverk for å bygge webapplikasjoner

Tilbyr oppgradering og migrering av SharePoint og SharePoint Online.

Objektorientert, plattform, flerfunksjonell, produsert av Sun Microsystems.

Visual Basic .NET er en multi-paradigm OOP språk.

Grundig testet, modent programmeringsspråk opprettet hos Microsoft

Se casestudie

Kunde historier

Farmasiet online pharmacy

Creating an online pharmacy store supporting the sales of prescription meds across Norway. Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

Nettbutikk for Komplett® Group

Bygge og utvide en av de største nettbutikkene i Norge, Sverige og Danmark. Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

ERP system for Hatteland

Omskriving av et omfattende, skybasert bedriftsressursplanleggingssystem Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

Nettplattform for The Well Spa

Design og utvikling av web plattform for Skandinavias mest populære velværesenter Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kunde historier

Røde Kors CBS Plattform

Et samfunnsbasert helse overvåkningsprogram, som hjelper helsemyndighetene å handle raskere og redde liv! Read More

Se casestudie