Utvikling av Mobil applikasjoner

Smidige programvareteam som bygger brukersentrerte nett applikasjoner

La oss ta en prat!

Mobilapplikasjoner gjør hverdagen enklere.

Fra idé til funksjon, design og utvikling Hos Fabres skaper vi visjoner til produkt. I dag har alle en smarttelefon og stadig flere fasiliteter i hverdagen krever tilgang på en mobil app for tilgang, funksjon og brukeropplevelse. Vi bygger din unike mobile applikasjon, og hjelper deg med å formalisere en tanke om til en teknisk spesifikasjoner, utvikling, integrasjon og således et endelig produkt. Ved hjelp av våre dyktige medarbeidere med god forretningsforståelse og solide tekniske kompetanse vil du hos Fabres alltid være i sikre hender.

Vår kompetanse

Vår kompetanse

Utvikling av mobilapplikasjoner

Apper for alle typer mobile enheter Våre utviklere kan bygge brukervennlige, funksjonsrike mobilapper for alle de populære operativsystemene. Vi bruker de nyeste teknologiene og utfører både klient- og serversideprogrammering. Vi har fokus på brukervennlighet og høy ytelse for å oppmuntre til bred adopsjon på brukernes mobile enheter.

La oss ta en prat!

Front end

Responsive og attraktive brukergrensesnitt Front enden (Front-end) av web appen din er hvordan kundene dine opplever og samhandler med appen din. Vi kan lage interaktive funksjoner og verktøy for din nettbutikk, mobile nettsteder eller kvalitetssikre, optimalisere og feilfrie dine systemer, slik at de klarer å håndtere store trafikkmengder. Våre UX / UI-eksperter sørger for at butikken eller nettstedet ditt ikke bare ser bra ut, men også gir en utmerket kundeopplevelse.

La oss ta en prat!

Back end

Moderne, skalerbare back-end systemer for appene dine Baksiden av nettstedet ditt (Back-end), er det som skjer bak kulissene for å få det hele til å fungere. Vi sørger for at programvaren håndterer data og behandler brukerforespørsler raskt og effektivt. Våre nettbutikkmotorer og back-end systemer er stabile og kommuniserer sømløst med fronten av nettstedet eller appen din.

La oss ta en prat!

Integrering

Appene og systemene dine, bør fungere sammen For å få mest mulig ut av din programvare, trenger du apper og systemer som kommuniserer med hverandre og som sømløst kobler til de andre forretningsverktøyene. All programvaren vi i Fabres bygger er laget for å fungere i ditt eksisterende miljø og kunne integreres med ny programvare i fremtiden. Vi kan også gjøre arbeide med å integrere appene du allerede bruker, for eksempel e-handelssystemet ditt med SAP ERP-systemet og mer.

La oss ta en prat!

Vår tilnærming

01
Identifisering

02
Definering

03
Design og utvikling

04
Evaluering, læring,
og optimalisering

05
Vår måte

Identifisering

Vi starter med å få så mye innsikt som mulig for å identifisere prosjektets mål, brukergrupper og brukerbehov. Vi sørger for at alle teammedlemmene, både fra din og vår organisasjon, deler en felles forståelse av prosjektets mål og arbeidsomfang.

Definering

Vi foreslår en workshop for å gå gjennom alle kravene i detalj. Etter grundig gjennomgang og en tydelig kommunikasjonsflyt, vil vi være enige om prioriteringene og om hvordan vi skal bygge en løsning som oppfyller dine behov og mål i en angitt tidsramme.

Design og utvikling

Vi begynner å lage designet basert på brukerundersøkelser, funksjonskrav og forretningsmessige mål. Vi dokumenterer kravene med en kombinasjon av designskisser, brukerhistorier og akseptkriterier. Vi lager deretter backloggen, planlegger arbeidet, utvikler og tester funksjonaliteten i sprinter.

Evaluering, læring,
og optimalisering

Når det er mulig, tester og evaluerer vi designet av systemet med virkelige brukere før utviklingen starter, - med designskisser på papir eller prototyper. Involveringen av brukere planlegger vi sammen, allerede i den innledende fasen. Vårt mantra er "Test tidlig, test ofte", og vi tror de beste løsningene skapes når kontinuerlige tilbakemeldingssløyfer er etablert.

Vår måte

Vår måte å designe og utvikle programvare på, er basert på brukersentrisk design og AGILE utvikling. Vi har mange års erfaring med å kjøre prosjekter som følger en iterativ prosess. Når det er mulig, lager vi et minimum levedyktig produkt (MVP) for å få en løsning ut til sluttbrukerne raskt.

Vår teknologibunke

HTML 5 + CSS 3 Standard kombinasjonen for å lage og style dagens moderne nettsteder.

React + Redux Det offisielle Redux UI bindingsbiblioteket for React.

React Native: programming language for mobile apps

Swift

Kotlin

Typescript

Gradle

Open Source

Se casestudie

Kundehistorier

TMS med kundeportal for 4PL tilbyder

Hvordan oppnådde Fabres resultater som andre leverandører ikke var kapable til? Finn ut mer! Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kundehistorier

Greenpool

Utvikling av grønn P2B markedsplass på nett for deling av elektriske biler til leietakere via forsikringsselskaper and bilverksteder. Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kundehistorier

Farmasiet.no

Utvikling av nettapotek med støtte for salg av reseptbelagte legemidler. Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kundehistorier

Nettbutikk for Komplett® Group

Bygge og utvide en av de største nettbutikkene i Norge, Sverige og Danmark. Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kundehistorier

Utvikling av ERP for Hatteland

Omskrivning av en omfattende eldre kode til dagens standard i ERP-systemet Rambase Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kundehistorier

Nettplattform for The Well Spa

Design og utvikling av web plattform for Skandinavias mest populære velværesenter Read More

Se casestudie
Se casestudie

Kundehistorier

Røde Kors CBS Plattform

Et samfunnsbasert helse overvåkningsprogram, som hjelper helsemyndighetene å handle raskere og redde liv! Read More

Se casestudie